REZIDENTIALE

Automatizări porți

Descoperiți soluțiile de ultimă generație în materie de automatizări batante rezidențiale pentru confortul și securitatea casei dvs. cu gama noastră variată de produse tehnologice și fiabile.

MARE porti

Producție:

UE

Marca:

King Gates / NICE / BFT – Automatizări pentru Porți Batante rezidentiale

Caracteristici:

 • Capacitate de greutate extinsă:

Automatizările sunt proiectate să gestioneze porți batante cu o greutate cuprinsă între 350 și 600 kg, asigurând un control eficient și sigur al accesului.

 • Opțiune de motor mai puternic:

Pentru situații de trafic intens sau utilizare frecventă, există opțiuni de motorizare mai puternică, garantând performanțe superioare și durabilitate în timp.

 • Tehnologie avansată 24 V:

Utilizarea unei tehnologii de alimentare cu 24 V aduce beneficii precum eficiență energetică, siguranță crescută și funcționare silențioasă.

 • Putere de 220 W:

Motorul puternic de 220 W asigură o funcționare fiabilă și rapidă, contribuind la o experiență de utilizare eficientă și fără probleme.

 • Adaptabilitate la diverse dimensiuni:

Automatizările sunt concepute să se potrivească cu diverse dimensiuni ale porților batante, oferind flexibilitate în implementare și instalare.

 • Sisteme de siguranță avansate a automatizărilor porți batante:

Beneficiați de sisteme de siguranță integrate, cum ar fi fotocelulele sau senzorii de obstacole, care detectează orice obstacol și opresc imediat mișcarea porții pentru prevenirea accidentelor.

 • Compatibilitate cu controlul accesului:

Integrarea ușoară cu sistemele de control acces existente, oferind un nivel suplimentar de securitate și gestionare a accesului.

 • Durabilitate și rezistență la intemperii:

Construcția robustă și materialele de înaltă calitate conferă automatizărilor o durabilitate remarcabilă și rezistență la condițiile meteorologice variate.

 • Facilitate de instalare și configurare:

Proiectate pentru a facilita instalarea și configurarea, asigurând o implementare rapidă și eficientă a sistemului.

Producție:

UE

Marca:

King Gates / NICE / BFT – Automatizări pentru porți culisante

Caracteristici:

Descoperă soluțiile avansate de automatizare culisantă rezidențială pentru o experiență convenabilă și sigură. Cu sistemele noastre moderne, poți controla ușile glisante cu ușurință, adăugând un plus de confort și securitate locuinței tale. Alege automatizarea de încredere pentru o viață rezidențială mai simplă și eficientă.

 • Capacitate de greutate:

Concepute pentru a gestiona porți culisante cu o greutate cuprinsă între 400 și 1000 kg, aceste automatizări sunt ideale pentru o gamă variată de aplicații, de la rezidențiale la comerciale sau industriale.

 • Opțiune de motor mai puternic:

Pentru situațiile cu trafic intens, aceste automatizări oferă opțiunea de a utiliza motoare mai puternice, asigurând astfel o performanță constantă și durabilă în condiții de utilizare intensivă.

 • Tehnologie avansată 24 V:

Alimentate la 24 de volți, automatizările asigură o funcționare eficientă și sigură, minimizând riscul de accidente și optimizând consumul energetic. Aceasta permite și conectarea facilă la surse alternative de energie, cum ar fi bateriile solare.

 • Putere motor – 220 W:

Cu un motor puternic de 220 de wați, aceste automatizări oferă forța necesară pentru a manevra porțile cu fluiditate și fără efort.

 • Fiabilitate și Durabilitate:

Marca King Gates, NICE și BFT sunt recunoscute pentru calitatea și durabilitatea produselor lor. Automatizările pentru porți culisante sunt construite pentru a rezista la uzură și condiții meteo variate, oferind astfel o soluție de încredere pe termen lung.

 • Sisteme de siguranță avansate:

Echipate cu sisteme de siguranță avansate, inclusiv senzori de obstacole și sisteme anti-strivire, aceste automatizări asigură protecție maximă pentru utilizatori și bunuri.

 • Conectivitate și control:

Posibilitatea de a fi integrate în sisteme de control acces și de a fi operate prin telecomandă, carduri magnetice sau alte dispozitive de acces, oferă o experiență de utilizare simplificată și personalizată.

 • Instalare ușoară și mentenanță redusă:

Proiectate pentru o instalare simplă și rapidă, aceste automatizări reduc costurile de instalare. În plus, necesită o mentenanță redusă, ceea ce contribuie la costuri de exploatare mai mici pe termen lung.